utorak, 5. listopada 2021.

Nadbiskup Viganò: Pismo u vezi aktualnog nametanja obaveznog cijepljenja u nekim američkim biskupijama

 


 "Svi smo čuli da u nekim biskupijama Sjedinjenih Američkih Država, a osobito u Čikaškoj nadbiskupiji, crkvena vlast nalaže svojim klericima i vjernim zaposlenicima cijepljenje kao uvjet za prisustvovanje u slavljima, liturgijskim aktivnostima i pastoralu, pa čak i za one koji su samo svećenici u službi. Slične despotske mjere nameću se i u Italiji i drugim zemljama.

Svećenici koji ne poštuju odredbe ordinarija bit će lišeni svojih svećeničkih ovlasti i sredstava za život. Slijedom toga, mnoge će crkve biti zatvorene, s vrlo ozbiljnom štetom za spasenje duša - salus animarum, zbog nedostatka klerika koji će moći zamijeniti one kojima neće biti ubrizgan eksperimentalni genski serum. Prema onome što je poznato, vrlo je malo pastira duša koji će se suprotstaviti, kao što je njihovo puno pravo kao američkih građana i katolika, i jasno odbiti svetogrdne i nezakonite odredbe, koje su ništavne i koje izlažu dotične konkretnim neposrednim opasnim ozbiljnim nuspojavama, uključujući riziku od smrti. Da ne spominjem moralne implikacije prihvaćanja ubrizgavanja medikamenta za čiju se proizvodnju koriste fetalne stanične linije dobivene pobačajem.

Podređenost Bergoglijanske hijerarhije pandemijskoj farsi i nametanje takozvanog cijepljenja transformirali su božje službenike u pandemijske gurue, biskupe u prodavače eksperimentalnog seruma, a cijelo crkveno tijelo u žrtvu masovnog eksperimentiranja. To predstavlja neviđenu izdaju božanske misije Kristove Crkve, moći pastira i mandata svećenika, u procesu zamjene objavljene religije pseudoznanstvenim kultom koji graniči s idolopoklonstvom. 

Ako su te zloupotrebe već ozbiljne ako dolaze od civilne vlasti - čija su korupcija i sukobi interesa sada općenito poznati i osuđeni - još je ozbiljnija suradnja crkvenih autoriteta u ovom globalnom zločinu.

Suočeni s takvim kršenjima zakona, potrebno je bez oklijevanja osuditi namjerno suučesništvo hijerarhije u đavolskom globalističkom planu Velikog reseta te se čvrsto i hrabro oduprijeti ovom ugnjetavanju koje je ratificirala Sveta Stolica.

Snažno ponavljam apel koji sam uputio na nedavnom događaju održanom u Dubuqueu (Iowi) u korist Koalicije otkazanih svećenika, pozivajući laike da podrže svoje svećenike koordiniranim inicijativama. Potrebno je osnovati međunarodnu zakladu koja prikuplja donacije i priloge od vjernika, odvlačeći ih od župa i biskupija koje su u skladu s trenutnim bergoglijanskim režimom. Kad se biskupe udari po bankovnom računu, vjerojatno će biti potaknuti ublažiti svoj progon dobrih svećenika. Inicijative poput Koalicije za otpuštene svećenike i drugi slični projekti hitna su potreba u ovom času progona. Svatko od nas, prema svojim mogućnostima, moći će dati konkretan doprinos - ne nužno samo financijski - jednostavno preusmjeravajući svoju podršku onima koji ju zaslužuju, a ne onima koji ju koriste za uznemiravanje dobrih klerika.

Vjernici katolici otvaraju vrata svojih domova svećenicima progonjenim zbog tiranije biskupa povezanih s globalizmom, stavljajući ih na raspolaganje za slavlje svete mise. Okupljene oko ovih domaćih oltara, ustrajne zajednice moći će nastaviti pružati dužno bogoštovlje Presvetom Trojstvu i imati koristi od duhovne pomoći svojih pastira. I neka bratsko dobročinstvo, hranjeno dijeljenjem jedne vjere i molitve, označi početak ponovnog rođenja Svete Crkve, danas zatamnjenoj plaćenicima i izdajicama."

+ Carlo Maria Viganò, nadbiskup, bivši apostolski nuncij u Sjedinjenim Državama

3. listopada 2021.

Dominica XIX Post Pentecosten

Izvor


Nema komentara:

Objavi komentar