ponedjeljak, 27. prosinca 2021.

Zašto je Gospa Fatimska bila toliko zabrinuta za Rusiju?



Upozorenja o 'širenju pogrešaka diljem svijeta' bila su povezana s komunizmom.

Kako sam ove godine istraživao Fatimu tijekom nekoliko govornih angažmana, uvijek sam se iznova suočavao s Gospinim inzistiranjem na posvećenju Rusije. Nakon što ono bude učinjeno, kao i prakticiranje prvih pet subota radi davanja zadovoljštine, Gospa je obećala da će Rusija biti obraćena i da će se svijetu dati razdoblje mira. Ako to ne bude učinjeno, upozorila je Kraljica Neba, Rusija će “širiti svoje pogreške po cijelom svijetu, uzrokujući ratove i progone Crkve”. Dodala je: “Dobri će biti mučeni, Sveti će Otac imati mnogo za trpjeti, razni narodi će biti uništeni.”

“Na kraju će moje Bezgrješno Srce trijumfirati”, rekla je. “Sveti će mi Otac posvetiti Rusiju i ona će se obratiti, a svijetu će biti dodijeljeno razdoblje mira.”

Naravno, papa Ivan Pavao II. povjerio je svijet Bezgrješnom Srcu 1984. godine, ali to razdoblje mira još čekamo (napomena urednika bloga - Gospa je tražila izričito posvećenje Rusije, a ne svijeta, i to Pape i svih biskupa svijeta). Vidjeli smo više ratova, masakara, mučenika i pobačaja u posljednjih pola stoljeća nego ikada prije. Zloslutno, još nismo vidjeli uništenje raznih nacija. Ali kakve sve to veze ima s Rusijom?

Rusija je, u glavama većine ljudi, začetnik komunizma – koji se uglavnom smatra ekonomskim sustavom koji se natječe s kapitalizmom. Međutim, kada zaista shvatimo komunizam, širenje zabluda Rusije postaje prepoznatljivo.

Knjiga “The Naked Communist” je najsažetiji i najjasniji izvor koji ocrtava komunističke ciljeve i ideologiju. Napisao ju je W. Cleon Skousen, bivši agent FBI-a koji je koristio mnoge originalne izvore i najbolje obavještajne podatke FBI-a tijekom svoje istrage komunističke infiltracije u Sjedinjene Države. Knjiga je zabilježena u Kongresnom zapisniku, a predsjednik Ronald Reagan komentirao ju je rekavši: "Nitko nije bolje kvalificiran da raspravlja o prijetnji komunizma ovoj naciji."

Izbor ciljeva komunizma koje je naveo Skousen služi za ilustraciju njegovog širenja na sve nacije, posebno na Zapad:

• Ukloniti sve zakone koji nadziru i kontroliraju bludnost nazivajući ih “cenzurom” i kršenjem slobode govora i slobode tiska.

• Srušiti kulturne standarde morala promicanjem pornografije i bludnosti u knjigama, časopisima, filmovima, na radiju i TV-u.

• Predstaviti homoseksualnost, degeneraciju i promiskuitet kao “normalno, prirodno, zdravo”.

• Infiltrirati se u crkve i zamijeniti otkrivenu religiju "društvenom" religijom.

• Diskreditirati Bibliju i naglasiti potrebu za intelektualnom zrelošću kojoj nije potrebna "religiozna štaka".

• Ukloniti molitvu ili bilo koju fazu vjerskog izražavanja u školama na temelju toga da krši načelo “odvojenosti crkve od države”.

• Diskreditirati obitelj kao instituciju. Poticati promiskuitet, masturbaciju i lak razvod.

• Naglasiti potrebu odgajanja djece daleko od negativnog utjecaja roditelja. Pripisati "predrasude, mentalne blokade i zaostajanje djece supresivnom utjecaju roditelja."

No, mimo komunizma, svijetom se proširila još jedna ruska zabluda - pobačaj. Pobačaj je prvi put legaliziran u Rusiji 1920. Do danas Rusija ima najveću stopu pobačaja u svijetu po glavi stanovnika. Sa populacijom od 143 milijuna, godišnje se napravi 1,2 milijuna pobačaja.

Nema sumnje da će se Marijina predviđanja i obećanja ostvariti. Gospa Fatimska predvidjela je Drugi svjetski rat i čak je spomenula znak upozorenja koji će mu prethoditi. Upozorila je na ogromnu kugu nečistoće koja je zahvatila planet. Vjernicima je dala zadaće koje treba ispuniti kako bi vidjeli pobjedu Njenog Bezgrješnog Srca, a i Ona će biti vjerna tim proročanstvima.

Dakle, ponovno proučimo zahtjeve naše Blažene Majke i provedimo ih u djelo. Tražila je molitvu, osobito svete krunice i pobožnost smeđeg škapulara. Pozivala je na davanje zadovoljštine za grijehe i zločine počinjene protiv Božje milosti i hule na Sveta Srca, Isusovo i Marijino, posebno uz praksu prvih pet subota. I na kraju, zatražila je posvetu Bezgrješnom Srcu Marijinu, kako na osobnoj osnovi, tako i javnoj, od Pape i svih svjetskih biskupa.

Gotovo sve te stvari su pod našom osobnom kontrolom. Nema boljeg vremena od ove godine za ostvarenje ovih praksi u našim životima. Uzmimo oružje krunice – našu pupčanu vrpcu prema nebeskoj Majci. Posvetimo se prvih pet subota i podučimo svoju djecu. Posvetimo se Bezgrešnom Srcu kako je poučavao sv. Louis de Montfort, a papa Ivan Pavao nazvao “nezamjenjivom svakome tko se misli bez rezerve predati Kristu i djelu otkupljenja”.

Izvor

Nema komentara:

Objavi komentar