četvrtak, 6. siječnja 2022.

Svećenik FSSP-a savjetuje laicima da izbjegavaju cjepiva protiv COVID-a, upozorava da je u pripremi 'jedna svjetska vlada'



Vlč. Daniel Nolan osvrnuo se na laži i neistine koje su političari i čelnici javnog zdravstva rekli društvu o COVID-u.

LITTLETON, Colorado (LifeSiteNews) - Tradicionalni katolički svećenik iz FSSP-a održao je snažnu homiliju 19. prosinca o neistinama i lažima kojima se društvo hranilo o COVID-u.

Vlč. Daniel Nolan, svećenik u crkvi Gospe Karmelske, rekao je da je Krist "izvor stvarnosti" i da će svatko tko odstupi od toga završiti u “zabludi”.

To je ono što se dogodilo s političkim odgovorom na COVID, koji je uključivao ogromna zatvaranja, prisilno maskiranje i obavezna cjepiva, rekao je vlč. Nolan.

"Pogledat ćemo što se dogodilo u protekle dvije godine i primijetiti što vidimo? Što sumnjamo? Jer po njihovim plodovima možete ih spoznati", rekao je vlč. rekao je Nolan.

"Ako Krist stoji iza nečega, vidjet ćete to. Ali ako je to Sotona kao princ tame i otac laži, to ćete također primijetiti. Ako počnete vidjeti gomilu laži, vjerojatno možete biti sigurni da iza toga stoji Sotona", rekao je svećenik FSSP-a.

Kazao je da je COVID-19 ozbiljna bolest i da ju treba shvatiti kao takvu, ali je politički odgovor “potpuno neovlašten i neopravdan s obzirom na razinu opasnosti koju ovaj virus predstavlja”.

Rekao je da su neki od "znakova Sotone" u odgovoru uključivali početni odgovor Bijele kuće predsjednika Donalda Trumpa i Anthonyja Faucija da je potrebno samo nekoliko tjedana izolacije kako bi se "izravnala krivulja" kako bi se zdravstvena infrastruktura mogla povećati kako bi se prilagodila .

Zatim je vlč. Nolan je primijetio da su se mišljenja o maskama na početku stalno mijenjala; Fauci i generalni kirurg Jerome Adams rekli su da maske nisu potrebne, prije nego što su čelnici javnog zdravstva priznali da ne žele da osoblje koje nije zdravstveno kupuje maske koje su potrebne medicinskim sestrama i liječnicima.

"Ako znaš da će ti lagati za tvoje dobro tko zna o čemu nas sada lažu, zar ne? To se trebamo pitati" - rekao je svećenik.

"Ostale laži ili neistine uključuju prebrojavanje ljudi koji su umrli s COVID-om kao onih koji umiru od COVID-a, barem djelomično potaknuto dodatnim plaćanjima koje su bolnice primile za liječenje osoba s COVID-om, nepouzdanošću testiranja na COVID-19 i načinom na koji je vlada iskoristila navodnu smrtnost COVID-a da uvede obavezno cijepljenje.

Također je govorio o Svjetskom gospodarskom forumu i Velikom Resetu te o tome kako se sada otvoreno raspravlja o onome što se nekoć ismijavalo kao teorija zavjere.

"Nećete posjedovati ništa u budućnosti jer ćemo mi posjedovati sve, ali mi ćemo vam to dati pošteno i pravedno i to će biti sjajno", spomenuo je referirajući se na video snimku Svjetskog ekonomskog foruma.

"To nije teorija zavjere, oni nam to govore na svojim forumima i govore da je tuda svijet ide. I pogodite što govore? Da je COVID-19 sjajno mjesto za početak. Kažu da će iskoristit ono što se događa i dovesti svijet do jedne svjetske vlade", upozorio je Nolan. "To je ono što pokušavaju učiniti."

"Potičem vas da zapravo ne primite cjepivo", rekao je vlč. Nolan nakon što je komentirao Sustav izvješćivanja o štetnim događajima cjepiva (VAERS). "Ali nemojte osjećati pritisak. To je važna stvar, nemojte biti maltretirani, pritisnuti ili osjećati krivnju za nešto za što stvarno mislite da to nije istina."

"Nemojte živjeti u svijetu zabluda", rekao je.



Nema komentara:

Objavi komentar